Samenwerken met CombasiQ Marketing & Communicatie moet een fijne ervaring zijn.

Daar probeer ik, Bas Leenders (‘Chef communicatie-oplossingen’), voor te zorgen.

Vanuit Gemert serveer ik oplossingen op concept-, marketing, communicatie en promotie-gebied. Vanuit een ‘niet lullen maar koken’-principe werk graag voor (eigenlijk nog liever samen) met opdrachtgevers uit sterk uiteenlopende bedrijfstakken.

Jarenlang heb ik aan jouw kant van de marketing aan tafel gezeten:

Als Marketing & Communicatiemanager ben ik bij diverse werkgevers verantwoordelijk geweest voor ‘alles rondom hun commerciële vraagstukken’. 

Hierdoor weet ik precies hoe het er in jouw organisatie aan toe gaat en kan ik je helpen met de zaken waarmee jij, ‘collega’, te maken hebt.

Van opdrachtgevers krijg ik vaak te horen dat ze bij mij ‘eindelijk op een heldere manier te horen krijgen wat ze nodig hebben’.  

Daar ben ik natuurlijk blij om! Ik werk vanuit het principe ‘doen wat we zeggen & zeggen wat we doen’. Moeilijk gedoe over marketing is er al genoeg dus daar heb je mij niet voor nodig, toch?

Natuurlijk is er voor jou maar één ervaring met CombasiQ Marketing & Communicatie interessant, en dat is die van: JOU!

Gelukkig is die ‘ervaring’ vlakbij!
Neem even contact met mij op en we gaan aan tafel om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen. Dat is meer dan je nu misschien denkt!

Een deel van leukste opdrachtgevers van Nederland heeft de weg naar CombasiQ Marketing & Communicatie al ontdekt maar…
Waar blijf jij?!
Bel: 06 46234355 of mail naar bas@combasiq.com en we spreken elkaar snel!

Heb je al een afspraak en wil je optimaal voorbereid ‘aan tafel’?
Vul dan snel ons ‘gespreksformulier‘ in en laat je (positief) verrassen!

Wat vinden jouw ‘voorgangers’?

De leukste opdrachtgevers van Nederland (en daarbuiten) vertellen jou graag hun ervaringen met CombasiQ Marketing & Communicatie (en dus met mij). Er staan ook een paar ‘testimonials’ bij van ‘vroeger’, toen ik nog in loondienst bezig was met Marketing & Communicatie.

De onderstaande slider is niet bedoeld als ‘borstklopperij’ maar om jou alvast een indruk te geven van de manier waarop wij gaan samenwerken:

previous arrow
next arrow
Slider