Aangenaam!

Hoewel er op deze website nogal eens gesproken wordt over ‘wij’, ‘onze’ en andere meervoudsvormen is CombasiQ Marketing & Communicatie toch echt een eenmanszaak. Is er sprake van schizofrenie of grootheidswaanzin dan?
Nee! In het geheel niet…

Omdat CombasiQ nadrukkelijk de samenwerking opzoekt met vaste leveranciers en op die manier een breed, flexibel en professioneel netwerk kan inzetten voor opdrachten is het vaak zo dat er meerdere personen (samen)werken aan opdrachten. Dat is dus meervoud…

Het aanspreekpunt voor alle werkzaamheden is voor jou altijd dezelfde persoon:
Dat ben ik, Bas Leenders, de ‘commercieel probleemoplosser van CombasiQ’.

Vanuit een stevige achtergrond als marketing / communicatiemanager bij diverse bedrijven startte ik (eindelijk) mijn eigen zaak in 2012… In de jaren daarvóór heb ik met veel plezier gewerkt bij (o.a.) de onderstaande bedrijven:

 

International Marketing & Communicatie-manager
Loyalty (marketing) manager
Marketing & Communicatie-manager
Marketing manager

In ieder bedrijf en dus in uiteenlopende branches heb ik veel geleerd, ook hoe sommige zaken beter niet aangepakt kunnen worden…

Vanuit mijn functies (allemaal op MT-niveau) zat ik vaak met reclame / communicatie / marketingbureaus aan tafel. Vaak bekroop mij daarbij het gevoel dat alles wat moeilijker werd gemaakt (of voorgespiegeld) dan echt nodig was: “Dat moet toch anders kunnen?”, dacht ik vaak.

Vanuit die gedachte (en vooral om te bewijzen dat het ook echt ‘anders’ kan) begon ik in januari 2012 met ‘CombasiQ Marketing & Communicatie’.

Nu, zoveel jaren en opdrachten later, ben ik er zeker van dat er vaak (te) moeilijk gedaan wordt over marketing, communicatie, reclame en alles dat met commerciële activiteiten te maken heeft. Gelukkig hoef ik daar, als zelfstandige, niet aan mee te doen en werk ik vanuit het motto: ‘Waarom moeilijk doen als het CombasiQ’ kan!

Met CombasiQ als zakenpartner weet je zeker dat er:
Betrokken
Bedreven
Betrouwbaar
en in een heel prettige onderlinge sfeer aan jouw successen wordt gewerkt:
Brabantse gemoedelijkheid gemengd met een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit!

Gelukkig wordt deze aanpak gewaardeerd door opdrachtgevers! Omdat ik zelf onderneem en omdat ik uit ervaring weet hoe het ‘aan de andere kant van de tafel’, de jouwe dus, is kan ik snel schakelen, me in jou verplaatsen en (daardoor) de oplossingen bieden die werken.

Natuurlijk wil jij dat zelf ervaren! 
Gelukkig kan dat: Neem even contact met mij op en voor je het weet zitten we: ‘Aan tafel’!

Als je echt goed voorbereid in gesprek wilt, maak dat even gebruik van dit formulier.

Tot snel!


Met smakelijke groeten,
Bas Leenders